درباره لیزر موهای زائد بیکینی بیشتر بدانید
یکی از مهم ترین دغدغه های خانم ها از گذشته تا به الان از بین بردن موهای زائد بوده است. که از روش های مختلفی برای از بین بردن آن ها استفاده می کردند. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی دیگر از بین بردن موهای زائد معضل به حساب نمی آید و با استفاده از لیزر می توان از شر تمام موهای زائد اعم از موهای بیکینی خلاص شد.
با توجه به اینکه لیزر موهای زائد یک روش پزشکی می باشد و به این صورت می باشد که از یک پرتو متمرکز نور (لیزر) ، نوری ساطع می شود که توسط رنگدانه (ملانین) موجود در مو جذب می شود. انرژی نور به گرما تبدیل میشود که به کیسه های لوله ای شکل درون پوست (فولیکول های مو) که مو تولید می کنند آسیب می رساند. این آسیب رشد مو در آینده را مهار یا به تاخیر می اندازد.
نتیجه گیری از این روش بسته به هر فرد متفاوت می باشد و ممکن است در برخی از افراد موها کاملا حذف می شود در برخی از افراد موها کم شده و تارها نازک می شود . اما باید بدانید که لیزر موهای زائد منجر به حذف دائمی موهای زائد نمی شود. اما به طور موثر رشد مو را برای دوره های طولانی به تاخیر می اندازد.
- مراحل انجام ایزر موهای زائد بیکینی
- عوارض لیزر موهای زائد واژن
- ناحیه بیکینی در لیزر موهای زائد دقیقا کجاست؟
- آیا لیزر موهای زائد بیکینی باعث نازایی میشود؟
- نحوه خوابیدن برای لیزر بیکینی
- فواید و مزایای لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
- مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد بیکینی
- چه کسانی نباید لیزر موهای زائد بیکینی انجام بدهند؟
- توصیه های مهم قبل از انجام لیزر بیکینی
- آیا لیزر موهای زائد بیکینی ضرر دارد؟
- لیزر موهای زائد بیکینی در دوران بارداری
- چند جلسه لیزر موهای زائد بیکینی لازم است؟
- آیا بعد از لیزر بیکینی می توان رابطه داشت؟
- آیا لیزر موهای زائد بیکینی درد دارد؟
- هزینه لیزر موهای زائد بیکینی یا واژن
مراحل انجام ایزر موهای زائد بیکینی
-
انتخاب کلینیک : اصلی ترین مرحله مهم در انجام لیزرانتخاب کلینیک لیزر موهای زائد است. دستگاه لیزر موهای زائد باید با پوست و موی شما مطابقت داشته باشد و لیزر موهای زائد باید زیر نظر متخصص پوست و مو انجام شود.
-
مشاوره با پزشک : پس از انتخاب کلینیک لیزر موهای زائد باید یک جلسه مشاوره با پزشک داشته باشیم که با بررسی شرایط بدنی با توجه به داشتن بیماری زمینه ای و یا مصرف داروهای خاصی و بیماری پوستی پزشک برای انجام لیزر راهنمایی بازم را انجام دهد.
-
آمادگی برای جلسه اول : قبل از هر جلسه باید اصلاح کنید و به مرکز مراجعه کنید. در جلسه اول فقط متوجه رشد موهای زائد خواهید شد. بعد از یک هفته موهای زائد دوباره رشد می کنند و باید بعد از دو هفته آن ها را بتراشید.
-
جلسه دوم و سوم : در جلسه دوم و سوم تا اواسط ماه شاهد رشد موهای زائد نخواهید بود و پس از 10 تا 15 روز به آرامی دوباره موهای زائد شما رشد می کنند.
-
جلسه چهارم و پنجم : بین جلسات چهارم و پنجم لیزر موهای زائد، شاهد رشد تعداد محدودی موهای زائد خواهید بود. این موها که در جلسات قبل در مرحله استراحت بودند رشد خواهند کرد.
-
جلسه ششم و هفتم : در این جلسات موهای زائد شما خیلی کم رشد می کنند و پوست شما به آرامی روشن و صاف می شود. موهای بیکینی به رشد خود ادامه می دهند و باید تعداد جلسات بیشتری را بگذرانید. پس باید برای جلسه هشتم نیزاقدام کنید.
-
جلسه هشتم : در این جلسه موهای زائد همچنان در بیکینی رشد می کنند. برای از بین بردن کامل فولیکول های مو که در مرحله استراحت هستند، لیزر موهای زائد راباید تا اثر گزاری کامل ادامه دهید.
-
جلسه نهم و دهم : در این جلسات یک ماه در بین موهای زائد که در مرحله استراحت هستند دوباره رشد کرده و لیزر آنها را از بین می برد.
همچنین بخوانید : همه چیز درباره لیزر موهای زائد
عوارض لیزر موهای زائد واژن
- قرمزی و التهاب
- خارش
- التهاب و تورم جزئی فولیکول مو
- تاول یا پوسته پوسته شدن
- قابلیت تاثیر متفاوت در افراد مختلف
- تغییر در رنگ پوست
- پروسه طولانی برای رسیدن به نتیجه دلخواه
ناحیه بیکینی در لیزر موهای زائد دقیقا کجاست؟
به بخشی از ناحیه تناسلی خانم ها که با لباس زیر پوشانده شده و کمی خارج از آن را بیکینی می گویند. خط باسن به هیچ عنوان در لیزر موهای زائد جز بیکینی محسوب نمیشود.
آیا لیزر موهای زائد بیکینی باعث نازایی میشود؟
با توجه به تحقیقات کاملی که یکی از متخصصان پوست و مو از دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک در رابطه با تأثیر لیزر بر ناباروری انجام داده هدف لیزر موهای زائد رنگدانه های موجود در پوست می باشد . که تنها کمتر از یک میلی متر در پوست نفوذ می کند، بنابراین هیچ راهی برای لیزرهای این دستگاه ها برای رسیدن به تخمدان های بیمار وجود ندارد. و جای هیچ نگرانی برای انجام لیزر موهای زائد بیکینی وجود ندارد
نحوه خوابیدن برای لیزر بیکینی
به طور کای نحوه خوابیدن برای لیزر بیکینی نیازمند رعایت نکات خاصی نیست. اما پزشکان توصیه می کنند از شلوار نازک، آزاد و راحت استفاده کنید و مقدار کمی از کرم مرطوب کننده بر روی پوست ناحیه بیکینی بزنید.
فواید و مزایای لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی
- در طول جلسات، متوجه خواهید شد که موهای ناحیهی تناسلی، نازک تر و کمتراکم تر از قبل خواهد بود.
- اگرچه جلسات گران تر از روشهای دیگر است، اما لیزر موهای زائد در بلند مدت مقرونبه صرفه خواهدبود.
- لیزر موهای زائد، برخلاف اصلاح (شیو) یا وکس، باعث موی زیرپوستی یا سوختگی با تیغ و جوش نخوا هد شد.
- بعد از تکمیل دورهی درمان، تنها هر دو سال یک بار به شارژ نیاز خواهید داشت. لیزر موهای زائد، در مقایسه با وکس و اصلاح (شیو)، که باید مرتب انجام شود تا ناحیهی تناسلی بدون مو باشد.
- لیزر موی زائد درد کمترو قابل تحمل تری نسبت به سایر روش ها دارد.
- در قسمت ریشه موهای زائد ناحیه تناسلی مقدار زیادی باکتری وجود دارد. با تراشیدن و تمیز کردن این ناحیه تا حد زیادی از گسترش و رشد آن ها جلوگیری می شود.
- وجود موهای زائد در ناحیه تناسلی می تواند به رشد ویروس ها کمک کند.
- بدون دردسرهای شیو یا اپیلاسیون پوستی تمیز خواهید داشت که باعث صرفه جویی در زمان می شود.
- بر خلاف اپیلاسیون که بین جلسات می توانید موهای زائد خود اصلاح کنید. اگر بخواهید لیزر کنید دیگر لازم نیست منتظر رشد موهای خود باشید.
مراقبت های بعد از لیزر موهای زائد بیکینی
- تا دو روز پس از انجام لیزر لباس نخی و آزاد بپوشید.
- تا دو روز از لمس کردن پوست در ناحیه درمان خودداری کنید.
- به مدت 48 ساعت ناحیه بیکینی را تمیز و خشک نگه دارید.
- به مدت 4 تا 5 روز از مالش شدید یا اعمال فشار بر پوست خودداری کنید.
- 72 ساعت بعد از جلسه لیزر از تراشیدن مو ها تا خودداری کنید.
- به مدت 48 ساعت از استفاده محصولات دارای رایحه یا کرم های سفید کننده اجتناب کنید.
- بعد از لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی در صورت بروز تاول یا دلمه، جهت پیشگیری از بروز جای زخم از خاراندن آن ها خودداری کنید.
- از ژل 100 درصد آلوئه ورا بر روی ناحیه بیکینی استفاده کنید.
- از رفتن به باشگاه، سونا، جکوزی و استخر خودداری کنید.
- در هنگام حمام کردن یا دوش گرفتن از آب ولرم استفاده کنید.
- از انجام هر گونه فعالیت ورزشی خودداری کنید.
چه کسانی نباید لیزر موهای زائد بیکینی انجام بدهند؟
- افرادی که اختلالات هورمونی دارند.
- افرادی که مبتلا به برخی بیماری خاص هستند.
- افرادی که داروهای خاص استفاده می کنند.
- افرادی که سولار رفته اند.
- افرادی که تاتو، خال در محل لیزر دارند.
- خانم های باردار یا شیرده
توصیه های مهم قبل از انجام لیزر بیکینی
باید بدانید که باید هفته قبل از لیزر بیکینی قسمت مورد نظر را با استفاده از تیغ اصلاح کنید. دقت کنید که استفاده از تیغ، روشی مناسب بوده و شما نمی توانید از سایز لوازم از جمله موم و یا وکس و … استفاده نمایید و استفاده از هرکدام از این روش¬ها خطراتی را در حین درمان برای شما ایجاد خواهد کرد.
-
شیو و اصلاح با تیغ : برای رسیدن به بهترین نتیجه دوازده تا بیست و چهار ساعت قبل از انجام لیزر، موهای ناحیه ی مورد نظر را با تیغ یا ژیلت شیو کنید.
-
استحمام : رعایت بهداشت در این روند بسیار اهمیت دارد. پس پیش از مراجعه حتما حمام کنید. و از شوینده هایی که PH آن ها برای ناحیه ی بیکینی و واژن مناسب است استفاده کنید. از مصرف محصولات شیمیایی معطر اجتناب کنید. مواد شیمیایی موجود در این محصولات پوست حساس این نواحی را تحریک پذیر می کنند و بعد از لیزر باعث سوش و خارش می شوند
-
استرس خود را کنترل کنید : طبیعی می باشد که درحین درمان احساس خجالت کنید و معذب باشد. اما سعی کنید آرامش خود را حفظ و استرس خود را کنترل کنید.
-
آفتاب نگیرید : تیره شدن پوست در اثر آفتاب یا سولار باعث کاهش تاثیر اشعه لیزر و آسیب به پوست می شود. و یکی از الزامات لیزر موهای زائد این است که به هیچ عنوان نباید قبل از آن در معرض نور خورشید قرار بگیرید و یا حتی برنزه کنید.
-
لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید : حتما یک لباس نرم و گشاد و راحت بپوشید از پوشیدن لباس تنگ خودداری کنید. لباس های تنگ با پوست اصطکاک ایجاد کرده و آن را تحریک پذیر می کنند.
آیا لیزر موهای زائد بیکینی ضرر دارد؟
در صورت انجام لیزر در کلینیک های معتبر و انجام آن توسط افراد متخصص هیچ خطری ندارد و بسیار ایمن می باشد. باید گفت که لیزر موهای زائد در هر نقطهای از بدن هیچ گونه آسیبی به اندامهای داخلی نمی رساند. در واقع عمق نفوذ لیزر در داخل پوست حداکثر 2 تا 3 میلیمتر است. هم چنین طول موج لیزر طوری انتخاب می شود که تنها توسط ملانینهای مو جذب گردد.
لیزر موهای زائد بیکینی در دوران بارداری
پزشکان توصیه می کنند که از انجام لیزر موهای زائد بیکینی در دوران بارداری خودداری کنید. اگر چه که روش بیخطری است، اما در حال حاضر اطلاعات دقیقی از تاثیر لیزر برجنین متولد نشده در دست نیست به همین دلیل بهتر است تا زمان زایمان خود منتظر بمانید و بعد از تولد نوزاد، اقدام به انجام لیزر موهای زائد کنید. بعد از زایمان هم اگر در مورد زمان فرا رسیدن انجام لیزر دچار شک شدید ، از پزشک متخصص کمک بگیرید تا با توجه به تغییرات بدنی شما، زمان به حالت عادی برگشتن هورمون ها را مورد بررسی قرار دهد. در این صورت پوست شما آماده لیزر درمانی خواهد بود. دقت داشته باشید که اگر زخم اپیزیوتومی یا سزارین در بدن شما وجود داشته باشد، این بررسیها اهمیت بیشتری پیدا خواهند کرد.
چند جلسه لیزر موهای زائد بیکینی لازم است؟
تعداد جلسات استاندارد برای لیزر موهای زائد بیکینی شامل شش تا ده جلسه است.
تعداد جلسات مورد نیاز هر شخص بر اساس عوامل بسیاری مانند چرخه ی رشد مو، سطح هورمون ، رنگ پوست و رنگ مو و همچنین ژنتیک فرد به فرد متفاوت است.
بعضی افراد ممکن است به 12 جلسه لیزر هم احتیاج پیدا کنند. در نهایت می توان اینطور بیان کرد که تعداد جلسات مورد نیاز لیزر، به هر شخص بستگی دارد. در رابطه با لیزرناحیه ی بیکینی به دلیل وجود هورمون به جلسات بیشتری نیاز دارد.
آیا بعد از لیزر بیکینی می توان رابطه داشت؟
اگر می خواهید بدانید که شایا می شود بعد از انجام لیزر بیکینی رابطه داشت یا خیر با ید بگوییم که پوست ناحیه بیکینی حساس است و ممکن است بعد از لیزر تحریک شود. پس داشتن رابطه بعد از لیزر توصیه نمیشود زیرا می تواند پوست را بیشتر تحریک کند و خطرعفونت را افزایش دهد.
بهتر است حداقل24 ساعت پس از لیزر بیکینی صبر کنید. و به پوست زمان دهید تا بهبود یابد تا خطر عفونت کاهش یابد. اگر قبل از بهبودی پوست رابطه جنسی دارید، حتما از محصولات بهداشتی برای محافظت از خود در برابر عفونت استفاده کنید.
برای جلوگیری از عفونت بعد از لیزر موهای زائد بیکینی به نکات زیر توجه کنید:
حتما ناحیه لیزر را تمیز و خشک نگه دارید.
از صابون ها یا مواد شوینده خشن استفاده نکنید.
در صورت داشتن تورم یا تحریک شدن ناحیه، از کمپرس سرد استفاده کنید.
در صورت تجربه هرگونه درد، قرمزی یا تورم با پزشک یا تکنسین لیزر موهای زائد تماس بگیرید.
آیا لیزر موهای زائد بیکینی درد دارد؟
لیزر موهای زائد دردناک تر از اپیلاسیون نیست. در صورت داشتن پوست حساس قبل از انجام لیزر از کرم های بی حس کننده ای که وجود دارد استفاده کنید تا تجربه راحت تری داشته باشید.
برای کاهش درد لیزر واژن می توان چند کار انجام داد، مانند:
- استفاده از کرم یا ژل بی حس کننده قبل از انجام لیزر.
- مصرف داروهای مسکن بدون نسخه مانند ایبوپروفن یا استامینوفن.
- استفاده از کمپرس سرد روی ناحیه بعد از عمل.
هزینه لیزر موهای زائد بیکینی یا واژن
خدمات لیزر موهای زائد بیکینی در هر کلینیک با توجه به عواملی مانند هورمون، تهداد جلسات، دستگاه لیزر مورد استفاده و ... متفاوت است.
در کلینیک تخصصی و مدرن سینا یار علاوه بر کاشت مو و کاشت ابرو کلیه خدمات زیبایی و جوانسازی پوست از جمله لیزر موهای زائد ، تزریق بوتاکس ، تزریق ژل و چربی و خدمات دیگر به روز دنیا قابل انجام است .
آدرس : اصفهان ، خیابان شیخ صدوق شمالی ، نبش کوچه 41
تلفن : 36640008
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
همه چیز درباره لیزر موهای زائد
تاریخ انتشار : 1402-04-29تاریخ بروز رسانی : 1403-03-22 -
علل رشد مجدد موهای زائد بعد از اتمام جلسات لیزر چیست؟
تاریخ انتشار : 1403-03-22تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26 -
لیزر موهای زائد ناحیه تناسلی آقایان؛ فواید، تعداد جلسات و قیمت
تاریخ انتشار : 1403-04-16تاریخ بروز رسانی : 1403-07-04 -
عوارض و معایب لیزر موهای زائد چیست؟
تاریخ انتشار : 1403-01-19تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26 -
مناطق قابل لیزر کردن موهای زائد برای خانم ها و آقایان
تاریخ انتشار : 1402-12-29تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .