توضیحات کامل مراحل کاشت ابرو را در این مطلب بخوانید
امروزه یکی از عناصر زیبایی صورت، داشتن ابروهای پرپشت است که اصولاً اکثر افراد به دلیل مسائل ژنتیکی، بالا رفتن سن، مشکلات هورمونی، ابتلا بیماری و … دچار ریزش و خالی شدن ابروها شده اند. ترمیم و بازسازی ابرو یا کاشت ابرو به منظور پر کردن و یا بهبود شکل ظاهری ابرو به عنوان یک روش دائمی در افرادی که به دلایلی ابرو ندارند و یا ابروهای کم پشت دارند، می باشد. با این روش شما قادر هستید تراکم و حجم ابروهای خود را به میزان دلخواه برسانید. کاشت ابرو به روشهای متعددی انجام میگیرد که بسته به نیاز بیمار و تشخیص پزشک یکی از روشها مورد استفاده قرار میگیرد. در این روش، مو از قسمت های دیگر همچون پشت سر، برداشت می شود و در ناحیه کم پشت و خالی انتقال می یابد.کاشت یا پیوند ابرو نتایج دائمی به دنبال داشته و دورهی نقاهت کوتاهی دارد. دائمی بودن کاشت ابرو به این معنا است که تا پایان عمر ابروهای کاشته شده رشد می کنند و دیگر نیاز به ترمیم کاشت ابرو یا پیوند دوباره نیست.کاشت ابرو نسبت به سایر روشهای موقت، ظاهر طبیعی تر و جوان تری را برای شما به ارمغان میآورد.
- مزایای کاشت ابرو
- مراحل کاشت ابرو با استفاده از روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)
- مراحل کاشت ابرو به روش FIT
- مراحل کاشت ابرو به روش ترکیبی SUT
- مراحل کاشت ابرو طبیعی
- مراحل رشد مو بعد از کاشت ابرو
- ریزش ابرو بعد از کاشت
- آغاز رشد موی ابرو بعد از ریزش اولیه
- دوران نهفتگی ابروهای کاشت شده
- رشد نهایی ابروهای کاشت شده
- مراحل بهبودی پس از کاشت ابرو
- هزینه کاشت ابرو
- عوارض کاشت ابرو
مزایای کاشت ابرو
- پوشاندن عیوب و زخم هایی که در ناحیه ابرو وجود دارد.
- رشد موهای ابرو با تراکم بیشتر.
- دائمی و طبیعی بودن ابرو بعد از عمل ترمیم.
- طراحی مناسب ابرو با توجه به شکل هندسی چهره و صورت.
مراحل کاشت ابرو با استفاده از روش پیوند واحد فولیکولی (FUT)
- برای برداشت مو به روش FUT از دو ناحیه شامل ناحیه پشت سر و ناحیه پشت گوش، می توان استفاده کرد. این دو بخش دارای موهایی هستند که حتی در اثر مشکلات ژنتیکی دچار آسیب و ریزش نمیشوند. برای برداشت مو، ابتدا ناحیه مورد نظر استریل شده و سپس بی حسی موضعی صورت می گیرد.
- یک نوار کوچک با توجه به تعداد گرافت های مورد نیاز در ناحیه بانک مو نشانه گذاری می شود. با ابزار حساس و تیز، مو و پوست اطراف آن به اندازه یک نوار کوچک از سر جدا میشود.
- حال دو طرف خراش را به هم بخیه زده و اتصال انجام می گیرد. اکنون یک نوار مو به همراه پوست و دیگر بافت های اطراف آن در دست است.
- این نوار مو، قابل استفاده در ناحیه ابرو نیست و باید پردازش شود، لذا بافت برداشت شده را در زیر میکروسکوپ های قوی می برند و به واحدهای فولیکولار تقسیم می کنند. این واحدها به صورت یک تا چهار تار مو هستند. آنها را دسته بندی کرده و در محلول استانداردی مورد محافظت قرار می دهند.
- سپس هرکدام از این تارهای تقسیم شده را در محل های گیرنده قرار می دهند.
مراحل کاشت ابرو به روش FIT
مرحله اول: طراحی مدل ابرو متناسب با صورت
در اولین مرحله پزشک طی جلسهای که با بیمار برگزار میکند به بررسی بهترین مدل ابرو برای زیباجو میپردازد. انتخاب درست مدل ابرو نقش مهمی در حفظ تعادل صورت دارد. در انتها انتخاب با خود فرد است که کدام مدل ابرو را برای کاشت انتخاب کند.
مرحله دوم: انجام آزمایش های مختلف
پزشک قبل از فرایند کاشت ابرو آزمایشهایی را برای فرد در نظر میگیرد. با این آزمایشها میخواهد مطمئن شود که مانعی در این عمل زیبایی برای فرد وجود ندارد. همچنین اگر داروی خاصی مصرف میکنید یا به بیماریهای خاص مبتلا هستید باید در جلسه مشاوره قبل از عمل این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید.
مرحله سوم: شروع برداشت گرافت های مو
مهم ترین بخش هنگام کاشت ابرو به روش FIT برداشتن گرافتهای مو هستند. این روش بعد از اعمال بیحسی موضعی و ضدعفونی کردن محل مورد نظر صورت میگیرد. پزشک با استفاده از ابزار بسیار دقیق (پانچ) که قطر کمی دارد، عملیات برداشت مو را آغاز میکند. این موضوع که از کدام قسمت باید موها برای کاشت انتخاب شوند به تصمیم پزشک برمیگردد. وقتی برداشت موها انجام میشوند، گرافتهای مو توسط پزشک دسته بندی میشوند و آنها را در ظرف هایی که دمای پایینی دارند نگهداری میکنند. فرایند نگهداری گرافت ها به دلیل زمان بر بودن مرحله آماده سازی اهمیت زیادی دارد. معمولاً 4000 تا 8000 تار مو در یک جلسه استخراج میشود.
مرحله چهارم: کاشت ابرو
ابرو و قسمتی که قرار است به عنوان بانک مو انتخاب شود به صورت موضعی بیحس میشود. از این رو شما هیچ دردی را در طول عمل زیبایی کاشت ابرو با روش FIT احساس نخواهید کرد. در این مرحله شکافهایی به قطر یک میلی متر در ناحیه ابروی زیباجو ایجاد میشوند. پزشک باید کاشت ابروها در زیر پوست را کاملاً متقارن انجام دهد و تاج مناسب را برای هر دو ابرو در نظر بگیرد. کاشت ابرو به صورت زاویهدار انجام میشود؛ چرا که موهای کاشته شده در همان جهت رشد خواهند کرد.
مرحله پنجم: مراقبت های بعد از عمل
بعد از عمل باید مراقبت هایی را انجام دهد تا دوره بهبودی و نقاهت کاهش پیدا کند. بعد از اتمام کاشت ابرو در ناحیه بانک مو و زیر ابروها زخم های ریزی شکل میگیرند و آن نواحی قرمز میشوند. طول کشیدن فرایند بهبود به بدن و پوست فرد بستگی دارد. در حالت معمولی یک هفته بعد از عمل، زخم ها و قرمزی زیر ابرو و بانک مو بهبود پیدا میکنند. این روش چون کم خطرتر است و عوارض کمتری دارد، بعد از عمل کاشت محدودیت کمتری برای فرد ایجاد میکند.
مراحل کاشت ابرو به روش ترکیبی SUT
1- طراحی ابرو
در این مرحله از افراد درخواست می شود تا شکل ابروی مورد نظر خود را روی صورت ترسیم کنند و پزشک با بررسی طرح دلخواه بیمار، تلاش می کند تا تقارن بین ابروها رعایت شود.
2- استخراج گرافت ها
برای کاشت ابرو از نواحی پشت سر، پشت گوش و پایین گردن برای بانک مو یا ناحیه دهنده استفاده می شود.
3- کاشت گرافت
بعد از خارج کردن گرافت ها کادر درمانی در زیر میکروسکوپ به آماده سازی گرافت ها برای کاشت مشغول می شوند و محصول کار خود را به پزشک ارائه می دهند. پزشک قبل از این که شروع به کاشت مو کند ناحیه ابروها را با بی حسی بی حسی می کند و با استفاده از تیغ های ریز سوراخ هایی از قبل تعیین شده ابرو ایجاد می کند و گرافت را درون آن قرار می دهد. در این مرحله باید به جهت رشد موها و زاویه آنها نسبت به پوست دقت شود. اگر پزشک از تجربه و مهارت کافی در کاشت گرافت برخوردار نباشد نتیجه کاشت ابرو غیر طبیعی و نامناسب می شود.
مراحل کاشت ابرو طبیعی
مراحل کاشت ابروی طبیعی عبارتند از:
- مشاوره و طراحی : در این مرحله، شما با یک پزشک مشورت میکنید تا شکل و سبک موردنظر برای ابروهایتان را مشخص کند. با توجه به ویژگیهای صورت شما، شکل صورت و سبک مورد علاقه شما، شکل نهایی ابرو طراحی میشود.
- آماده سازی و تزریق بی حسی : قبل از انجام عمل، نیاز است که منطقه ابرو به دقت ضد عفونی شود. سپس ناحیه برداشت یا بانک مو ضد عفونی شده و به وسیله تزریق بی حسی موضعی، بی حس میشود.
- برداشت گرافت های مو : بعد از تزریق بی حسی موضعی، جراح اقدام به برداشت مو از ناحیه بانک موی شما می کند. در این مرحله با توجه به روش انتخابی ممکن است برداشت به روش نواری یا تک گرافت باشد.
- کاشت ابروها : در این مرحله، جراح با استفاده از ابزارهای خاص و تکنیک های دقیق، موهای طبیعی را یک به یک در محل های خالی ابروها کاشت می کند. این عمل باید با دقت بالا و هماهنگی با رشته موهای طبیعی انجام شود تا نتیجه طبیعی و به طوری که تشخیص دادن آن به چشم معمولی سخت باشد، به دست آید.
- مراقبت پس از عمل : بعد از انجام کاشت ابرو، مراقبت و نگهداری صحیح ضروری است. این شامل استفاده از دارو و محصولات مراقبتی معرفی شده توسط پزشک، اجتناب از لمس و دستکاری زیاد به ابروها و رعایت دستورات مراقبتی در طول دوره بهبودی میشود.
مراحل رشد مو بعد از کاشت ابرو
اگر بخواهیم مراحل رشد و تغییرات ابرو پس از کاشت را نام گذاری کنیم شامل مراحل ریزش اولیه ، دوران نهفتگی، رشد مجدد و رشد نهایی خواهد بود که در ادامه به هرکدام خواهیم پرداخت.
همچنین بخوانید : کاشت ابرو با موهای فر و صاف؛ کدام بهتر است؟
ریزش ابرو بعد از کاشت
اولین مرحلهای که پس از کاشت ابرو اتفاق میافتد ریزش موهای کاشته شده است. حدوداً بعد از دو هفته، ساقه موهای کاشت شده در ناحیه ابرو سست شده و ریزش پیدا میکنند. این ریزش در یک ماه اول به بیشترین حد خود رسیده و حتی ممکن است تمام موهای کاشته شده و برخی از تارهای خود ابرو نیز دچار ریزش شوند. ریشه ابروهای کاشت شده نیاز به تطبیق با محیط جدید دارد؛ بنابراین ساقه موها که بافت مرده محسوب میشود ریزش پیدا کرده تا این انرژی صرف تطبیق فولیکول با محل پیوند شود. در هفتههای اول، ابروی کاشت شده شما در فاز ریزش است. این امر کاملاً طبیعی است و به هیچ عنوان نباید بابت آن مضطرب و نگران شوید.
آغاز رشد موی ابرو بعد از ریزش اولیه
تقریباً 5 ماه پس از کاشت، موهایی که در مرحله اول ریزش پیدا کردهاند وارد فاز رویش مجدد میشوند. ریشه موهای شما پس از تثبیت خود اکنون در حال صرف انرژی برای رشد ساقه جدید است؛ در واقع پس از گذشت چند ماه فولیکول ها توانستهاند با محیط جدیدی که در آن کاشت شده پیوند برقرار کنند .این مرحله رشد مجدد یا رشد اولیه نام دارد. در ابتدا شما شاهد رشد پراکنده موها به صورت غیرمتراکم در نقاط مختلف ابرو خواهید بود .اینکه رشد پراکنده ابروها چقدر از نظر زمان طول میکشد کاملاً تقریبی است. این مسئله به کیفیت کاشت ابرو، میزان مراقبت از ابروها پس از کاشت، وضعیت سلامت جسمی و روحی فرد و… بستگی دارد. به طور کل رشد ابروی کاشته شده از ریزش تا تثبیت ادامه داشته و این پروسه تقریباً یک سال زمان میبرد. در فاصله زمانی بین ریزش اولیه تا تثبیت ابروهای کاشت شده، زیباجو دو مرحله به نام دوران نهفتگی و رشد نهایی را تجربه می کند که به شرح زیر هستند:
دوران نهفتگی ابروهای کاشت شده
دومین مرحله از رشد ابروها پس از کاشت، دوران نهفتگی است که پس از مرحله ریزش اتفاق میافتد. در این مرحله شما تغییر چندانی در سطح پوست نمیبینید که این مسئله مقداری نگران کننده میباشد؛ اما تغییرات در زیر پوست در حال اتفاق است. گرافتها یا در واقع فولیکول های کاشت شده در این مرحله در حال تطبیق خود با محیط جدید هستند. ریشه موهای کاشت شده شما در حال تشکیل عروق و بافت پیوندی است تا بتواند تغذیه و رشد کند. پس از عبور از این مرحله که بین 2 تا 4 ماه ممکن است طول بکشد شاهد رشد موها به شکل تکی خواهید بود. زمان این مرحله از فردی به فردی دیگر متغییر است و نمیتوان مشخص کرد که دوره نهفتگی چقدر طول میکشد.
رشد نهایی ابروهای کاشت شده
زمانی که زیباجو مراحل ریزش اولیه، دوران نهفتگی و رشد اولیه را به ترتیب پشتسر بگذارد ابروهای کاشت شده وارد فاز رویش نهایی میشوند. این مرحله به طور تقریبی از 5 ماه تا 1 سال پس از کاشت میتواند ادامه داشته باشد. در مرحله رشد نهایی، ابروی شما روز به روز در حال متراکم تر شدن است؛ بنابراین به مرور کادر ابرویی که انتظارش را داشتید شکل میگیرد. با نزدیک شدن به پایان مرحله رشد نهایی شما دارای ابروهایی یکدست، با تراکم مورد انتظار و ضخامت نرمال خواهید بود. پایان رشد نهایی ابروها را میتوان تثبیت نامید؛ چراکه تغییرات عمده اتفاق افتاده است.
مراحل بهبودی پس از کاشت ابرو
دوران بهبودی پس از کاشت ابرو بسته به نوع کاشت و شرایط فردی ممکن است متفاوت باشد. به طور کلی، دوران نقاهت پس از کاشت ابرو معمولاً حدود 7 تا 14 روز است؛ اما در برخی موارد، دوره بهبودی ممکن است بیشتر از 14 روز باشد. باید توجه داشت که برای داشتن نتیجهی بهتر، باید دستورالعملهای پزشک را به دقت رعایت کرده و از هرگونه فعالیت شدیدی در طول دوران نقاهت خودداری کنید. دوره بهبودی ابرو حائز اهمیت بسیاری است؛ زیرا مراقبت نادرست از کاشت ابرو میتواند برخی آسیب ها را به ابروهای تازه کاشت شما وارد نماید. در دوره نقاهت، شما باید برخی مراقبت ها را انجام دهید تا بتوانید سلامت ابروی خود حفظ کنید. دوره نقاهت ابرو شامل مراحل زیر میشود:
- مرحله اول دوره نقاهت: پانسمان ابروی شما توسط پزشک انجام میشود و این پانسمان باید حداقل دو روز در نواحی پیوند و بانک مو باقی بماند. در طی این دوروز شما مؤظف هستید این پاسمانها را مرتب تعویض نمایید و ناحیه کاشته شده را تمیز کنید.
- مرحله دوم دوره نقاهت: در مرحله دوم، پانسمان شما برداشته میشود و شما بعد از برداشتن پانسمان باید ناحیه کاشت را کامل بشویید و تمیز کنید.
- مرحله سوم دوره نقاهت: بعد از برداشته شدن پانسمان باید مراقبتهایی که پزشک به شما گفته، رعایت کنید. پس از کاشت ابرو، به شما دستورالعملهایی برای دوران نقاهت ارائه میکنند. برای بهبود سریعتر، باید دستورالعملهای پزشک را به دقت رعایت کنید. این دستور العمل ها ممکن است شامل استفاده از قطره چشم، کرم ضد التهاب، محدودیت فعالیت بدنی و مصرف دارو باشد.
- استفاده از کمپرس یخ: در روز اول پس از کاشت ابرو، ممکن است درد و تورم در محل کاشت ابرو وجود داشته باشد. برای کاهش درد و تورم، میتوانید از یک بسته یخ استفاده کنید. یخ را به محل کاشت ابرو بگذارید و پس از 10 تا 15 دقیقه آن را بردارید.
- جلوگیری از آسیب دیدن ابرو: در طول دوران نقاهت، باید از آسیب دیدن ابرو جلوگیری شود. برای این منظور، باید از هرگونه فشار، ضربه و کندن موهای ابرو خودداری کنید. همچنین باید به دقت لباس بپوشید و از هرگونه تماس مستقیم با ابرو خودداری کنید.
- رعایت بهداشت فردی: در دوران نقاهت بعد از کاشت ابرو، باید به بهداشت فردی خود توجه داشته باشید. باید دستهای خود را قبل از لمس ابروهای خود با آب و صابون شستشو دهید و لمس ابروها را به حداقل برسانید تا عفونت از بین برود.
- مراقبت از زخم: پانسمان ها را مرتب انجام دهید و از عفونت جلوگیری کنید. از ضدعفونی کننده مناسب استفاده کنید.
- محدودیت فعالیت: برای حداقل 2 هفته از فعالیت های سنگین، خم شدن و حرکات سریع صورت خودداری کنید.
- اجتناب از نور آفتاب: برای 1 تا 2 هفته از قرار گرفتن در معرض آفتاب پرهیز کنید تا پوست زمان التیام کافی را داشته باشد.
- رژیم غذایی: بهتر است غذاهای نرم و مایع مصرف کنید. از غذاهای تند و چرب و مصرف الکل خودداری کنید.
هزینه کاشت ابرو
کاشت ابروها با توجه به اینکه یک روش ماندگار است، هزینهی بالایی ندارد؛ اما تعیین این هزینه به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان آنها را شامل موارد زیر دانست:
- تکنیکی که کاشت ابرو به کمک آن انجام میگیرد، هزینههای متفاوتی در بر دارند.
- مهارت و تجربهی پزشک در تعیین هزینه اهمیت دارد.
- تعداد گرافت مو که باید از سر برداشته شود و در ناحیهی ابرو کاشته شود. این مورد بسته به سطحی از ابرو است که خالی شده است.
- کلینیکی که پیوند ابرو در آن انجام می گیرد. با توجه به این که هر کلینیک دارای امکانات و خدمات دهی متفاوتی است، ممکن است هزینههای آنها تفاوت هایی با هم داشته باشد.
عوارض کاشت ابرو
- تورم
- خارش در منطقه کاشت ابرو
- پوسته پوسته شدن
- قرمزی بعد از کاشت ابرو
- عدم رشد کافی ابرو
- رشد کم مو بعد از کاشت ابرو
- ایجاد عفونت در زخم ها
- درد و خونریزی در حین و بعد از کاشت ابرو
- مشاهده فولیکولیت در محل کاشت ابرو
در کلینیک تخصصی و مدرن سینا یار علاوه بر کاشت مو و کاشت ابرو کلیه خدمات زیبایی و جوانسازی پوست از جمله لیزر موهای زائد ، تزریق بوتاکس ، تزریق ژل و چربی و خدمات دیگر به روز دنیا قابل انجام است .
آدرس : اصفهان ، خیابان شیخ صدوق شمالی ، نبش کوچه 41
تلفن : 36640008
درباره این موضوع مطالب بیشتری بخوانید
-
کاشت ابرو به روش fit بهتر است یا fut؟
تاریخ انتشار : 1402-10-19تاریخ بروز رسانی : 1403-07-04 -
مراحل کاشت ابرو به روش FUT؛ قبل و بعد از عمل،برداشت، آماده سازی،طراحی و کاشت
تاریخ انتشار : 1402-10-16تاریخ بروز رسانی : 1403-04-26 -
بهترین کلینیک و مرکز کاشت ابرو در اصفهان کجاست؟
تاریخ انتشار : 1402-09-16تاریخ بروز رسانی : 1403-07-03 -
کاهش عوارض کاشت ابرو با مراقبت های پس از کاشت
تاریخ انتشار : 1402-11-04تاریخ بروز رسانی : 1403-07-03 -
اطلاعات جامع درباره کاشت ابرو
تاریخ انتشار : 1402-04-31تاریخ بروز رسانی : 1403-06-24
نظرات کاربران درباره این مطلب :
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .